Професионално къртене в домове


Баш майстор за дома / Wednesday, March 14th, 2018

В старите жилищни сгради все още могат да се срещнат вече остарелите морално и физически начини на монтажи, прекарване на ел. инсталации и ВиК тръби. За подмяната на едно такова жилище са нужни много време, усилия и средства. Въпреки това, когато се налага подмяна на дома за живеене повечето хора са склонни да дадат мило и драго, за да бъде добре свършена работата.

Покупката на ново жилище в стара сграда ще е свързана с редица ремонтни дейности, включително събаряне на стени, панели и подпорни колони. За тази част от ремонта се искат стабилна техника и професионално отговорност и отношение. Не е за пренебрегване и факта, че при къртене на стени и бетон често е нужно разрешение. Такова се взема от архитект, строителен инженер, а в много случай е нужна и подписка от целия жилищен вход.

Не по-малко важно е да се обърне внимание на услугата при къртене на мазилка и плочки в баня. Старите бани от едно време са създавани по странен за наши дни проект. Ето, защо за разбиване на мазилки, направата на отвори за врати, прозорци или преход от едно помещение в друго също се налага намесата на професионален екип по къртачни дейности.

С помощта на фирма ще получите професионално обслужване. Такива работят със специална техника за разрушаване на сгради, ползват всякакви разрешителни и договори и вършат всичко съобразно изискванията на органи за реда. Наред с това по къртене на стени цени, както и цени за извозване на строителни отпадъци са напълно достъпни за всеки. С обективна и точна преценка от страна на фирма, предлагаща услуга с къртачи може да получите конспектен план за извършваните редица дейности, а това е голяма привилегия при плануване на цялостни и основни ремонти в дома.

В много от жилищните блокове носещи стени са панели, плочи бетон с покрития от стар фаянс. Всичко това изисква мощни, професионални машини, оборудване и професионална отговорност от екип по къртачни дейности, безопасност при условията на работа, в които се извърша ремонтната дейност.

Често къртачните работи по дома са и в по-леки форми. Такива са пробиване на дупки в бетон за монтаж на дубли, къртене на тухлени стени, сваляне и разбиване на мозайка, фаянс, теракот и други.

По ред споменати причини тези дейности налагат най-голямо внимание, когато идва ред на ремонт в баня. На това място от дома, освен цялостно обновяване на стени, таван и под, често се изисква прекарване на ВиК инсталации и канализационни тръби, скрит монтаж на моноблок, сифони и други.

В дома всяко едно помещение и дори най-малкото кътче може да има нужда от сериозна реформа. Къртачните работи са едни от най-сериозните, предвид трудоемкостта, многото мръсотия и строителни материали, които остават и други. Предвиждайки всички тези неща от самото начало и преди старта по обновяване на жилището, всеки може да намери правилната фирма, особено ако тя предлага завършен цикъл: кърти, чисти и извозва.

Обобщавайки казаното до момента, къртене в дома с фирма предлагаща кърти, чисти, извозва, може да разчитате на:

Минимални срокове, в които вашите стени да бъдат премахнати, достатъчно отговорно отношение и прецизност в детайлите, дори по-леките технически работи. Всичко това без никакви аварии.

С фирма и брагада професионалисти кърти, чисти и извозва, няма да се появят проблеми, дори със съседите, спазвайки регламентирани обедни почивки. Такива фирми притежават дори разрешително за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци на специално за целта депо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *