Сребърни верижки за всеки


Баш моден гуру / Thursday, February 15th, 2018

Чудите се дали мъжете могат да носят сребърни верижки? Много мъже никога не са експериментирали с носенето на бижута или аксесоари преди. Когато носите сребърни верижки, има няколко неща, които трябва да се вземат под внимание.
1. Избягвайте да носите сребърни огърлици в съчетание със златни бижута. Това е съвет за жените.
За мъжете ще кажем първото правило, според което всички мъже, които искат да носят сребърни верижки, трябва да са наясно, че никога не трябва да носят заедно сребро и злато.

2. Помислете за носенето на висулки с мъжките сребърни верижки. Мъжете, които се учат как да носят сребърни верижки трябва да знаят, че кръст, кучешки маркер или висулки със спортно лого са изключително модерни аксесоари.

3. Не забравяйте да изберете подходящата дължина на верижките. Повечето мъже ще искат да изберат дължина от 50 сантиметра. Ако искате да носите сребърна верижка, имайте предвид, че 40 сантиметровите може да са доста тесни, а 60 сантиметровите може да са твърде дълги за някои мъже.

4. Изберете цветовете на дрехите, които ще съчетаете сребърната верижка. Макар че няма никакво съмнение, че повечето цветове ще изглеждат страхотно със среброто, идеалният вариант е да не се носят със сиво, защото няма да изпъкне много. Среброто може да изглежда страхотно със синьо, червено, зелено и много други цветове.

Сребърните бижута са атрактивни и в същото време не толкова изискващи към останалата част от вашия аутфит. Сребърни бижута се съчетават отлично с други модни аксесоари като слънчеви очила, шалче, модна шапка или ежедневна дамска чанта. При мъжете сребърното бижу се връзва отлично с колан с голяма катарама, сребърна гривна, тениска с широко деколте, мъжки слънчеви очила и дори бейзболна шапка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *