Ремонт на въздушни възглавници за Мерцедес


Авто баш майстор / Wednesday, February 28th, 2018

В автосервиз Smatic можете да извършите ремонт на въздушни възглавници за Мерцедес автомобили, рециклирайки старите такива и заменяйки ги с нови. Smatic е тясно специализиран сервиз за въздушно окачване и разполага със собствена производствена линия, чрез която работи с множество сервизи както в България, така и в Европа.

Вероятно сте забелязали, че много от луксозните модели на Мерцедес разполагат с т.нар. AIRMATIC окачване. Този тип окачване разчита на въздушни възглавници вместо пружини и осигурява изключително балансирано ниво на автомобила, оптимално сцепление с пътната настилка и максимален комфорт на пътуващите в превозното средство. Въздушното окачване на автомобилите Мерцедес цели да се почувствате сякаш се носите над пътя без да усещате неравностите по него.

Благодарение на въздушното си окачване, Мерцедес автомобилите автоматично нивелират височината си при поставянето на повече товар в колата, без това да рефлектира върху комфорта на управление. В случаите на дълбок сняг или разбит път, шофьорът може да вдигне нивото на колата, натискайки само един бутон на контролното табло. При по-висока скорост AIRMATIC системата автоматично смъква колата по-ниско до пътната настилка, за да подсили стабилността й и да пести разхода на гориво.

Въздушното окачване е особено характерно за високия клас автомобили, разполагащи с множество допълнителни функции и екстри. Благодарение на него можете да се наслаждавате както на бързо спортно шофиране, така и на вълнуващи оф-роуд отсечки, регулирайки нивото на колата и възползвайки се от двете опции за маниер на шофиране: Комфорт и Спорт.

Ако с течение на времето забележите проблеми във въздушното окачване на Мерцедес автомобил, не бързайте да се отчайвате. В Smatic разполагат с най-модерна техника и тясно специализирали в тази област специалисти, които ще установят с точност къде се корени проблема и ще заменят само повредената част, без да е необходимо да сменяте цялото окачване.

Ремонт на въздушно окачване за Mercedes се състои в рециклиране на старата въздушна възглавница и замяната й с нова такава. Гумата, която се използва за въздушните възглавници се произвежда специално за автосервиз Smatic в София и е маркирана по специфичен начин – със запазената марка „Smatic”. Така можете да сте сигурни, че сме поставили нова гума, а не, както се случва понякога по други сервизи – да залепят старата.

Качеството на използваните части и материали, както и качеството на работа и удовлетвореността на клиента са приоритет за този сервиз. Всички техни продукти се предлагат с 12-месечна гаранция за качество и надеждност, а от услугите са им доволни много потребители в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *